Fiskechowder
tomt_billede.jpg

Til 4 personer

Tilberedningstid:
30 min.

Ingredienser:
24 små pillekartofler

350 g magert kød (lam, kalkun, svinemørbrad eller oksefilet)
8 cherrytomater
8 skalotteløg
1 peberfrugt i store tern
8 champignon

Til pensling:
1 spsk olie
1 tsk soja sauce
1/2 tsk sød chilli

8 grillspyd

 

Sådan gør du:

  1. Kartoflerne koges og pilles forsigtigt.
  2. Kødet skæres i mindre tern - i alt 24 stykker.
  3. Ingredienserne sættes på grillspydene (8 i alt):
    Kartoffel - kød - løg - champignon - kød - kartofel - cherrytomater - kød - peberfrugt - kartoffel.
  4. Ingredienserne til pensling blandes og spydene pensles.
  5. Spydene grilles i ovnen eller på havegrillen i ca. 5-8 min. til kødet er gennemstegt.
  6. Spydene vendes jævnligt.
  7. Serveres med salat, brød og evt. en yoghurtdressing.

 

Del på Facebook